Политика приватности

Портал Реално55, поштује приватност својих корисника и посјетилаца и посвећена је заштити личних информација својих корисника и посјетилаца. Ова политика коришћења односи се на цјелокупан wебсајт www.realno55.eu и све поддомене у оквиру овог домена. Ми не прикупљамо личне информације о Вама када приступате овом делу wебсајта, осим у случајевима када одаберете да оставите информације или у случајевима који нису предмет ове Политике коришћења.
Ова Политика коришћења описује основне принципе прикупљања и коришћења информација од својих корисника и посјетилаца нашем wебсајту. Желимо да разумијете како користимо и како НЕ користимо информације које нам остављате. Да бисте схватили нашу Политику приватности, молимо Вас да прочитате цјелокупан текст.

За кориснике, овај wебсајт структуиран је тако, да приликом посјете не морате да се идентификујете или оставите неку личну информацију.

За будуће и постојеће кориснике и партнере, једном када нам оставите информације које Вас могу идентификовати на било који начин, будите сигурни да ће оне бити искоришћене само за подршку Вашег односа са Портал Реално55.Који тип информација прикупљамо

Када посјетите наш wебсајт, наш сервер прикупља основне информације о корисницима које укључују Вашу IP адресу, вријеме када сте приступили wебсајту и странице које сте посјетили, што се не сматра информацијама за идентификовање неког од посјетилаца.

Када наручујете неку од услуга Портал Реално55, потребно је да нам оставите контакт податке. Контакт информације типично укључују Ваше име, адресу и број телефона. Податке за плаћање не прикупљамо јер у оквиру нашег сервиса није могуће плаћање кредитним картицама.

Док сте наш корисник, информацијама управљамо у односу на Ваш статус, избор услуге или пријаву корисника. Такође, обавезно чувамо Вашу електронску адресу у циљу ефикасније комуникације.

Како користимо информације

Портал Реално55 не доставља, изнајмљује или продаје Ваше личне информације нити једној организацији или трећем лицу.

Ваше контакт податке користимо у циљу остваривања наших услуга. Креирамо и чувамо податке који означавају Ваш кориснички статус, врсту купљених услуга и пријаве корисника на систем..

Портал Реално55 може Ваше податке подјелити са одабраним партнерима/трећим лицима, нпр. у случају обавјештавања о занимљивим понудама које би Вам могле бити интересантне или условима неких специјалних програма само у случају да сте сагласни. Портал Реално55 може користити податке о корисницима како би обавијестила о промјенама у систему или информацијама о новим или надограђеним апликацијама. Корисници се у сваком тренутку могу одјавити од примања промотивних порука партнера / трећих лица слањем електронске поруке на одговарајућу адресу.

Ваше личне податке можемо приказати само с Вашом дозволом када оцењујете наше услуге и постављате коментар.

Корисничке податке нећемо приказати ни у ком случају, осим у случајевима када вјерујемо да је приказивање ових информација неопходно за идентификовање, или покретање акција заштите у случајевима када је корисник повриједио или изазвао штету власништву Портал Реално55, наших корисника, или трећих лица. Корисничке податке можемо доставити регулаторним тијелима и званичним органима у складу са важећим Законима Републике Српске И Босне И Херцеговине.

Портал Реално55 неће приказати трећим лицима садржајем електронске или било које друге комуникације са корисницима који Портал Реално55 снима, осим у случајевима: (а) јавне безбиједности; (б) када је у складу са трансфером пословних активности; (ц) када је потребно укључити у оквиру наруџби, гаранција, или других легалних процеса које Портал Реално55 спроводи у строгој дискрецији; (д) када то захтевају надлежни законски органи.

Портал Реално55 задржава право да цензурише, промијени или уклони приказ свих врста снимљене комуникације или послате путем нашим ресурса корисницима или трећим лицима. Портал Реално55 ће такође провјеравати, брисати или блокирати приступ комуникацији која штети ресурсима и угледу Портал Реално55-а, нашим корисницима, или трећим лицима.

Обавјештавамо Вас да Портал Реално55 може искористити снимљене информације у циљу директног обавјештавања или генералних информација које Вас могу занимати, или могу бити у директној или индиректној вези са купљеном услугом.

Рекламирање трећих лица и "колачићи"

Основне информације које прикупљамо потребне су нам како би анализирали wеб саобраћај, побољшали садржај нашег wебсајта и унапредили ниво коришћења нашег wебсајта.

Портал Реално55 не изнајмљује или продаје личне информације трећим лицима, осим у случајевима који су објашњени у оквиру ове Политике. Тренутно сарађујемо с неколико онлине партнера који користе основне подакте како би нам помогли у оптимизацији нашег интернет пословања и комуникације. У циљу наведеног, користимо "колачиће". Подаци који се идентификују помоћу ових интернет апликација не могу корисника лично идентификовати. Информације које прикупљамо помажу нам да уочимо шта привлачи наше кориснике на сајту, које су услуге најзанимљивије нашим корисницима, и које врсте понуда највише интересују наше кориснике.

Повремено можемо користити "колачиће", који су само мањи део информације које прикупљамо на wебсајту у посебној датотеци на нашем серверу.

Безбиједност

Портал Реално55 поседује безбједносне мјере које онемогућавају губитак, брисање или узурпирање информација које су под нашом контролом.Линкови

На нашем wебсајту, можете пронаћи линкове ка другим wебсајтовима који нису наше власништво. У овим случајевима, Портал Реално55 није одговорна за заштиту приватности или садржај наведених сајтова. Препоручујемо Вам да прочитате Политику приватности сваког сајта прије његовог коришћења.

Приватност дјеце

Портал Реално55 не продаје услуге дјеци и корисници морају имати најмање 18 година. Све особе испод 18 година морају имати дозволу родитеља или старатеља да прихватају Услове коришћења како би постали наши корисници. Уколико имате испод 18 година, савјетујемо Вам да користите наш сајт само уз учешће родитеља или старатеља.Промјена Политике приватности

Портал Реално55 задржава право да промијени Политику приватности у сваком тренутку. Позивамо Вас да периодично посјетите наш сајт у циљу провјере промјена Политике приватности. Оперативна верзија Политике приватности увијек је доступна у оквиру ове странице.